Lemn Amenajari

Despre noi

Calitate superioara

Suntem o companie din Romania, ce a obtinut de a lungul celor 15 ani de activitate, proiecte atat in tara ,cat si in strainatate.

Lucrarile noastre ne-au propulsat printre primele companii din Romania in domeniul nostru-al lemnului.

Am lucrat atat in resedinte private, cat si in SPA-uri,am facut placari in Hoteluri,in baruri, in cafenele,cluburi, dar si in locatii publice.

Ca importatori, aducem o gama variata de parchet si podele lemn exotic -esente de lemn-toate verificate ca si aclimatizare in conditiile din tara noastra.

Servicii integrate

Pentru scari suntem importatori de panouri din lemn exotic, iar pentru deck-lemn terase aducem gama braziliana de esente ,dar si lemn termotratat.

Ca si montatori ne putem lauda cu peste 1000000 metri patrati montati cu echipe proprii,dar si sute de scari din lemn masiv din diverse esente.

Materialele folosite in montaj si finisaj sunt cele de top.in fiecare an partipam la targuri pt a fi in pas cu tendintele.

Materiale ECO

BONA SUEDIA
Produse profesionale pentru parchet

ARTTELIT POLONIA
Produse profesionale pentru parchet/scari/terase

SAYERLACK ITALIA
Produse profesionale pentru parchet/terase/ mobilier lemn

RENNER
Produse profesionale pentru parchet/scari/terase

OSMO
Produse profesionale pnetru parchet/scari/terase

Tendinte in design

Fiind in contact cu cei mai cunoscuti arhitecti si designeri din Romania, dar si cu o parte dintre desgnerii italieni si francezi primim tendintele prin cererile acestora de material lemnos-parchet/decking/scari lemn masiv procesate in functie de stil,in functie de locatie si de clienti.Cromatica este de asemenea foarte importanta, motiv pentru care am inceput sa periem podelele si sa aplicam patine metalizate,albe,rosii,etc.

Incercam sa fim la inaltimea clientilor nostri,sa satisfacem cele mai exigente cerinte in designul pe lemn.

WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP