Lemn Amenajari

Parchet masiv

PARCHET FRASIN

Pret: 150.00 RON

FRAXINUS EXCELSIOR

Valoare deosebita in utilizarea ca parchet, mobilier,materiale sportive.

Prin termotratare se obtine un produs deosebit, ultra rezistent. Ruperea capilaritatii lemnului in statiile de termotratare duce la stabilitatea extraordinara a frasinului-atat ca parchet cat si ca deck-lemn terase

PARCHET STEJAR

Parchet de esenta dura,culoare bej-maron. Poate fi livrat atat ca parchet, cat si parchet industrial, podele, dusumele etc.

Parchetul de stejar este deosebit, chiar pretios dupa uscarea cu tehnologie moderna. Se foloseste pe scara larga in constructii, in industria mobilei, a panourilor, a scarilor, traverselor, etc.

PARCHET METALIZAT

Parchetul masiv poate fi transformat prin periere,prin nuantare,prin baituire, prin uleiere intr-o suprafata complet noua,in tendinte,sau poate fi transformata intr-o pardoseala veche.

PARCHET BUCATARIE

Parchetul masiv functioneaza excelent in bucatarii si bai, cu putine conditii. Nu orice esenta de parchet masiv este pretabila in bai si bucatarii.

Noi promovam cateva esente ,care de-a lungul anilor nu ne-au dezmagit. esente potrivite:merbau,iroko,teak,wenge-atat in varianta parchet masiv, cat si in varianta parchet industrial.

Stejar

Antic, periat şi uleiat LegnoAria+

Pret: /mp
Durabilitate: mare 
Oxidare: medie
 

Stejar

Lăcuit, periat, efect brut

Pret: /mp

Durabilitate: mare

Oxidare: medie
WhatsApp Scrie-ne pe WhatsAPP